Indirekte omkostninger

Purchase Partner arbejder med alt det, der ligger rundt om jeres kerneforretning. Vi fokuserer på de indirekte omkostninger, det er svært selv at finde ressourcerne til at optimere. Så kan du fokusere på det, der står øverst på jeres strategiske dagsorden.

Lige så tungt et internt optimeringsprojekt kan føles, lige så let kan det være, når du får de rigtige kompetencer og hænder stillet til rådighed fra Purchase Partner. Vi starter dér, hvor værdien ligger for dig. Hvad enten det er optimering af f.eks. telefoni eller fragt, nem adgang til klar -til-brug-aftaler eller digitalisering af din kontraktstyring. Det er nemmere end du tror med den rette partner.

Ingen er eksperter i alt. Vi ved det kræver markedskendskab og forretningsforståelse at finde den rette løsning og det rigtige prisniveau. Det er derfor vores specialister simpelthen ikke laver andet end at forhandle konkurrencedygtige og tidssvarende aftaler til vores kunder. Vi kender dem til bunds, forstår markederne og ved, hvor der er faldgruber.

Du får gavn – direkte på bundlinjen – af vores specialisters erfaring og gennemprøvede metoder. Det kræver mindre end du tror. Både at skabe værdien og at fastholde den.

Læs mere om vores fokusområder og de forskellige typer indirekte omkostninger herunder.